Edunova Ab aloittaa liikennekoulun Kristiinankaupungissa

| NFO | Aktuellt

Edunova aloittaa tämän vuoden lokakuussa YA Drive -liikennekoulun Kristiinankaupungissa. YA Drive aloitti toimintansa vuonna 2016 ja se toimii tällä hetkellä Yrkesakademin i Österbottenin Vaasan ja Närpiön toimipisteissä. YA Driven toiminnasta vastaa Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur (Söfuk) -kuntayhtymän ja ammattikorkeakoulu Novian ylläpitämä Edunova Ab, joka tarjoaa täydennyskoulutusta ja ammatillisen osaamisen kehittämispalveluita. 

Edunova laajentaa nyt liikennekoulutoiminnan Kristiinankaupunkiin, jossa YA Drive tulee tarjoamaan mahdollisuuden suorittaa kaikkien ajokorttiluokkien ajokortit molemmilla kotimaisilla kielillä. 

Opettajina toimivat YA Driven kokeneet liikenneopettajat. 

Mielestämme Kristiinankaupungissa on tarvetta autokoululle. Näemme mahdollisuuden tarjota siellätä palvelua sekä laajentaa toimintaamme hyvin tuntemallemme ja sydäntä lähellä olevalle alueelle” sanoo Edunova Ab:n toimitusjohtaja Max Hagström. 

 

Lisätietoja: 

 

Max Hagström, TJ 

Edunova Ab 

Puh. 040 808 5022 

 

 

Edunova Ab 

Edunova tarjoaa monipuolisia opisto- ja korkeakoulutason täydennyskoulutuspalveluita sekä tukee ammatillisen osaamisen kehittämistä sosiaali- ja terveydenhuollon, tekniikan, liiketalouden, kulttuurin ja biotalouden aloilla. Palvelujamme ovat lisäksi kansainvälinen rekrytointi, kotoutuskoulutus, työvoimakoulutus, lupa- ja korttikoulutus, rekrytointikoulutus ja johtajakoulutus. Tavoitteenamme on toimia työelämässä osaamisen kehittämisen palveluntuottajana, jolla on laaja tietopohja useilta aloilta ja tasoilta. Edunova ylläpitää myös YA Drive -autokoulua ja johtamisen kehittämistä edistävää Ledarskapsforumia, jonka tarkoituksena on palvella yrityksiä ja organisaatioita käytännöllisellä ja asianmukaisella johtajuuden tuntemuksella. 

Edunovan omistavat ja sitä ylläpitävät Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur (SÖFUK) -kuntayhtymä ja ammattikorkeakoulu Novia. 

www.edunova.fi 

Bilskolan YA Drive logotyp - Trafikskolan YA Drive drivs av bolaget Eduya AB
Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA